Wie zijn we en wie staat er voor je klaar

OVER ONS

CrossFit 0475 is de eerste officiële CrossFit box van Roermond. CrossFit 0475 is aangesloten bij het wereldwijde netwerk van CrossFit en heeft gediplomeerde trainers in dienst.

Onze missie

De oprichting van CrossFit 0475 is ontstaan door onze behoefte om onze passie voor fitness te delen met mensen om fitter te worden, beter te kunnen bewegen en om een gezondere levensstijl te creëren met alle positieve gevolgen van dien.

CrossFit 0475 wil dit bereiken door middel van veel persoonlijke aandacht, deskundigheid, kleinschaligheid, resultaatgerichtheid,  samenhorigheid en enthousiasme.

Alle trainingen zijn onder deskundige begeleiding van gepassioneerde instructeurs. Voor de correcte techniek en om het gewenste resultaat te bereiken, zal  de groepsgrootte nooit groter zijn dan 12 personen. Elke Atleet/Lid krijgt een beginnerscursus, waarbij techniek, voeding en andere kennis aan bod komt, die nodig is om het fitness level te vergroten en om deel te kunnen nemen aan de reguliere lessen. Doordat Crossfit 0475 deze trainingen in groepsverband aanbiedt voor onze atleten/leden, is er meer saamhorigheid, teamgevoel, samen afzien, steun, gezonde competitie en community-gevoel

Het community-gevoel van CrossFit 0475 ligt verder dan alleen binnen het trainingscentrum door side-events.

CrossFit 0475 streeft naar fitness en niet naar uiterlijk. Iedereen is welkom, ongeacht afkomst en (sport-) achtergrond, met andere woorden:

  • Spiegels in onze CrossFit box zijn dan ook een “No Go”.  
  • “Kan ik niet, bestaat niet.” We zullen er naar streven om elke atleet/lid te helpen met trainen, ongeacht zijn of haar niveau, beperkingen, lichaamsbouw, leeftijd of mindset.
  • Het draait niet alleen om je eigen proces, maar je helpt ook anderen in hun proces om fitter te worden door aan te moedigen of mee op sleeptouw te nemen. Wat je geeft, krijg je ook terug.
  • Je bent geen nummer, maar een atleet, die onderdeel uitmaakt van onze CrossFit box.

CrossFit 0475 doet, aan de hand van de CrossFit methodology, het fitness-level van zijn atleten/leden verbeteren. CrossFit is een kracht en conditieprogramma, waarbij men constant gevarieerde functionele bewegingen uitvoert onder hoge intensiteit. CrossFit 0475 bereikt dit door functioneel te trainen met oefeningen op lichaamsgewicht, zogenaamd gymnastics (opdrukken, duwen, trekken, werpen, springen en gymnastiekoefeningen), olympisch gewichtheffen (het trekken, duwen en stoten van gewichten) en cardiotraining zogenaamd metabolic conditioning (rennen, fietsen, roeien, zwemmen). Elke atleet/lid wordt begeleid om te werken tijdens de training op zijn of haar niveau en binnen zijn of haar eigen kunnen (“the what”).

 

“We don’t train with machines, you are the machine @ CrossFit 0475.”

Onze missie

CrossFit 0475 is een trainingscentrum, dat streeft vanuit passie voor fitness om het fitness level te vergroten en het verbeteren van een gezondere leefstijl van zijn atleten, door middel van persoonlijke aandacht, kleinschaligheid, resultaatgerichtheid, saamhorigheid, waarbij de CrossFit methodology wordt toegepast met constant gevarieerde functionele bewegingen uitvoeren onder hoge intensiteit op het individuele niveau van zijn atleten. 

 

Get In Touch!

Heb je interesse in een proefles, wil je inschrijven, of wil je ons een ander bericht sturen? Wij horen graag van je.

Spoorlaan Noord 176
6042AZ, Roermond

+31 (0)6 14506421
info@crossfit0475.nl

Spoorlaan Noord 176
6042AZ, Roermond

+31 (0)6 14506421
info@crossfit0475.nl